Minulla on nyt menossa kävelyohjelman 3 tai 4. viikko. Alusta kalenteriviikoissa laskien tämä on neljäs, mutta todellisuudessa vasta kolmas toteutuva viikko. Viime viikko meni jotenkin ihan vaan ohi. En jaksanut pitää askelmittaria mukana ja olin muutenkin niin alamaissa, ettei mikään huvittanut. Vastapainona tälle olenkin tällä viikolla kävellyt kuin pieni eläin plus käynyt juoksulenkillä. Juuri nyt näyttää siltä, että tämän viikon askelkeskiarvo voi olla hyvinkin yli 15000 (tavoite 12000).

Vaan juuri nyt alkaa usko loppua. Olen kohta siis nelisen viikkoa koittanut ihan tosissaan lisätä liikunnan määrää ja enenevässä määrin koittanut katsoa mitä suuhuni laitan. Syön kyllä säännöllisesti - ja aion syödäkin, koska imetän Ossea kuitenkin yhä. Vaan painossa ei tapahdu mitään muutosta, eikä missään muissakaan mitoissa. Ahdistaa ja masentaa. Olenko tuomittu näyttämään loppuelämäni siltä kuin olisin 6-7 kuulla raskaana?

Noh, palaillaan asiaan maanantaina, kun on taas "virallinen punnituspäivä". Taidan ottaa ensi viikolle lisäksi ruokapäiväkirjan pidon.